Maak kennis met de coaches

Coach

John De Haas

Mijn naam is John de Haas. Als je voor mij als coach kiest kijken we eerst of het klikt tussen ons. Als een van ons beiden geen klik voelt dan gaan we niet met elkaar aan de slag. Als er wel een klik is beginnen we samen je coachvraag te verhelderen. Ik weet inmiddels uit de feedback die ik allerlei mensen heb gekregen dat ik goed een veilige sfeer neer kan zetten, een soort rust uitstraal en goed kan luisteren. Intuïtief voel ik aan welke vragen ik kan stellen. Meestal gebeurt en dan iets magisch en borrelt er dan een nieuwe waarheid op. Soms benoem je die zelf, soms benoem ik die en soms benoemen we die samen. Wil je meer over mij lezen? Klik op onderstaande knop ‘Meer over John’.

Coach

Noah De Haas

Mijn naam is Noah de Haas, ik ben 23 jaar oud en ik studeer aan de opleiding Social Work op de Hogeschool van Amsterdam. Voor mijn vorige opleiding ben ik afgestudeerd als bewegingsagoog op het Horizoncollege in Alkmaar. Daar heb ik geleerd les en coaching te geven aan bijna elke doelgroep die u maar kunt bedenken. Hierdoor ben ik als bokstrainer op elke beginsituatie voorbereid en kan ik bij elke groep/individu een manier vinden om passie en enthousiasme los te krijgen.

Verder ben ik creatief en flexibel. Bij mij is elke les anders, omdat ik me laat meeslepen in de beleving van de groep. Ik ben zelf jong en hou er ook van zelf mee te doen en zoveel mogelijk lachende gezichten om me heen te zien. Dit realiseer ik door constant aan te voelen wat de groep nodig heeft om serieus bij de les te blijven waarnaast er genoeg ruimte is voor plezier en grapjes. Ik ben streng als het nodig is maar geef de boksles vooral met veel plezier en met het oog op het doel dat we willen bereiken als groep.

Coach

Elijah de Haas

Mijn naam is Elijah de Haas ik ben 22 jaar en ik zit in het laatste jaar van de studie Toegepaste Psychologie aan de Hogeschool van Amsterdam. In mijn eerste jaar stage heb ik stage gelopen bij In Verbinding waar ik me bezig heb gehouden met pedagogische boksbegeleiding. Sindsdien ben ik werkzaam bij In Verbinding en Bontekoe Coaching en heb ik de kans gekregen me verder als pedagogisch boksbegeleider te ontwikkelen.

Boksen is in mijn ogen het ultieme middel om contact te leren maken met jezelf en de ander. Tijdens het boksen zorg ik voor een sfeer waarin je jezelf kunt zijn, kunt groeien en mag falen. Zowel in groepsvorm als individueel werken we aan verschillende doelen. Ik neem iedere situatie zoals hij komt, juist dat maakt de begeleiding erg persoonlijk en effectief. De doelen kunnen van tevoren worden besproken en kunnen tijdens de lessen worden aangepast. Twee doelen staan altijd vast: respect en plezier.

Als trainer ben ik serieus, streng en ben ik mij altijd bewust van de doelen. Daarnaast heb ik een ontwapenende persoonlijkheid, ben ik in voor een grapje, sta ik voor veiligheid en staat plezier altijd voorop. Rechtvaardig en oprecht. Als trainer ben ik een spiegel die je confronteert met je houding en je gedrag die voor mij tijdens het boksen zichtbaar wordt. Door hier zowel verbaal als non-verbaal over te sparren leer je jezelf steeds beter kennen.

Coach

Elijah Spaans

Ik ben Elijah, een 40-jarige socioloog en momenteel in opleiding tot orthopedagoog. Mijn passie voor boksen heeft me laten zien dat deze sport veel verder gaat dan alleen zelfverdediging. Het is een nobele kunst waarin ik creativiteit heb ontdekt. Door eenvoudige stappen aan te leren, kan ik mensen veel leren, of het nu in groepen is of tijdens individuele sessies. Boksen stelt me in staat om lichaamstaal en emoties op een unieke manier te vertalen, waardoor ik anderen kan helpen hun innerlijke kracht te ontdekken.

Bij boksen als interventie gebruik ik deze krachtige kunst om onderliggende problemen op een natuurlijke en ongeforceerde manier naar boven te brengen, terwijl we samenwerken aan oplossingen. Ik geloof dat boksen niet alleen de fysieke kracht vergroot, maar ook een diepere mentale en emotionele groei mogelijk maakt. Samen kunnen we ontdekken hoe boksen niet alleen je zelfverdediging verbetert, maar ook de weg opent naar persoonlijke transformatie en empowerment.