Coaching

Individuele coaching

Wat houdt coaching in?

Tijdens coaching, training en retraites hangt het behaalde resultaat voor 90% af van de kwaliteit van de relatie die we samen opbouwen. Daarin zijn we samen in de eerste plaats mensen met onze kwaliteiten en beperkingen. Bij individuele coaching nemen we uitgebreid de tijd om samen met jou te verkennen wat de doelen en verwachtingen zijn die je hebt. Gaandeweg stemmen we hier steeds meer op af en creëren we een veilig klimaat dat afgestemd is op jouw groei en ontwikkeling. We hebben vertrouwen in een heldere, op jou afgestemde benadering om jouw wensen en doelen te begrijpen, zodat we een coachingstraject kunnen creëren dat is afgestemd op jouw groei en ontwikkeling.

 

Wanneer coaching?

Er zijn 1001 soorten coaching en oneindig veel coaches. Ik bestrijk slechts een heel klein deel van dat gebied. Bij wat voor zaken kun je bij mij komen voor coaching? Het kunnen levensvragen zijn die met werk, privé of een combinatie van beiden te maken hebben.

Ik ga er vanuit dat je goed functioneert als je 100% blij met met jezelf. Met al je talenten en al je beperkingen. Met alles dat je wel en alles dat je niet weet. En met je eigen waarde!

Het leven is een constant proces dat jou aan het licht brengt. Dat proces kan pijnlijk zijn, zoals een rups die een vlinder wordt, maar ik geloof dat het leven je altijd dient en dat het waard is om vol geleefd te worden.

Pas als je geen enkel bezwaar meer hebt tegenover degene die je nu bent kun je bereiken wat je diep in je hart werkelijk wilt. Daar zul je iedere dag keuzes voor moeten maken en dat is niet altijd even makkelijk. We gaan er vanuit dat er geen goede of slechte keuzes bestaan. Alleen heeft iedere keuze zijn eigen consequenties.

Soms loop je in dat proces tegen bepaalde zaken aan en kun je even niet verder. Dan kun je overwegen om een iemand om steun en inspiratie te vragen. Dat kan een coach zijn en wellicht ben ik dat.

 

Wat is het resultaat?

Je voelt je in staat om de volgende stappen met voldoende vertrouwen te zetten.

Coachingsessie boeken?

€150,00 (exclusief BTW)
Één sessie duurt ongeveer anderhalf uur.

Voordelen

  • Persoonlijke aandacht
  • Veilige omgeving
  • Optimale afstemming
  • Balans in je leven
  • Duurzaam resultaat

Praktische informatie

  • Je hoeft niet te kunnen boksen of sportief te zijn om te boksen. Een ziekte of fysieke beperking hoeft geen bezwaar te zijn.
  • Je hoeft ook geen goede conditie te hebben.
  • Zorg wel voor sportschoenen en makkelijk zitten de (sport-)kledij.

Deze coaching is voor jou als...

Voorstellen

Maak kennis met je coach

Mijn naam is John de Haas. Als je voor mij als coach kiest kijken we eerst of het klikt tussen ons. Als een van ons beiden geen klik voelt dan gaan we niet met elkaar aan de slag. Als er wel een klik is beginnen we samen je coachvraag te verhelderen. Ik weet inmiddels uit de feedback die ik allerlei mensen heb gekregen dat ik goed een veilige sfeer neer kan zetten, een soort rust uitstraal en goed kan luisteren. Intuïtief voel ik aan welke vragen ik kan stellen. Meestal gebeurt en dan iets magisch en borrelt er dan een nieuwe waarheid op. Soms benoem je die zelf, soms benoem ik die en soms benoemen we die samen. Wil je meer over mij lezen? Klik op onderstaande knop ‘Meer over John’.

Schrijf je vandaag nog in!