Maak kennis met de trainers

Trainer

Paul Greevink

Mijn naam is Paul, coach en bokstrainer met een passie voor menselijkheid leven.

Werken vanuit holistische visie is voor mij als ademen. Dat gaat op een heel natuurlijke manier, waardoor we ons werkelijk kunnen verbinden en stappen zetten in het verwerven van inzichten.
Ons hoofd heeft een verhaal en een plan, dat ons meestal laat vastlopen. Hierdoor krijg je steeds opnieuw hetzelfde resultaat of gelijkwaardige ervaringen op je levenspad. Wil je uit je eindeloze gedachtencirkel of patronen stappen? Jezelf leren begrijpen?
Door holistische boksen vindt je rust en kracht tegelijk in het centrum van je lichaam. Je krijgt een heel zuivere vertaalslag van wat er vaak onderliggend, goed weggestopt, aanwezig is en je aanstuurt. Het lichaam is hierbij een fantastisch instrument, die altijd een zuivere klank heeft.

Ben jij klaar voor de beste versie van jezelf? Wees welkom bij mij in de ring.

Trainer

John De Haas

Mijn naam is John de Haas. Trainer vind ik van alle beroepen die ik heb uitgevoerd het mooiste vak dat er bestaat. Op Zeilschip De Tukker, met Inspiration Company in het bedrijfsleven, in het Dijklander Ziekenhuis, etc. Het maakt mij niet uit waar of met wie het is. Met als doel altijd om mensen te raken en zelf ook tekens weer geraakt te worden door wat er uit mensen komt. Dit blijft een magisch moment en meestal borrelt er dan een nieuwe waarheid op. Soms benoem je die zelf, soms benoem ik die, soms benoemen anderen die. Wil je meer over mij lezen? Klik op op onderstaande knop ‘Meer over John’.

Trainer

Noah de Haas

Mijn naam is Noah de Haas, ik ben 23 jaar oud en ik studeer aan de opleiding Social Work op de Hogeschool van Amsterdam. Voor mijn vorige opleiding ben ik afgestudeerd als bewegingsagoog op het Horizoncollege in Alkmaar. Daar heb ik geleerd les en coaching te geven aan bijna elke doelgroep die u maar kunt bedenken. Hierdoor ben ik als bokstrainer op elke beginsituatie voorbereid en kan ik bij elke groep/individu een manier vinden om passie en enthousiasme los te krijgen.

Verder ben ik creatief en flexibel. Bij mij is elke les anders, omdat ik me laat meeslepen in de beleving van de groep. Ik ben zelf jong en hou er ook van zelf mee te doen en zoveel mogelijk lachende gezichten om me heen te zien. Dit realiseer ik door constant aan te voelen wat de groep nodig heeft om serieus bij de les te blijven waarnaast er genoeg ruimte is voor plezier en grapjes. Ik ben streng als het nodig is maar geef de boksles vooral met veel plezier en met het oog op het doel dat we willen bereiken als groep.

Trainer

Elijah de Haas

Mijn naam is Elijah de Haas ik ben 22 jaar en ik zit in het laatste jaar van de studie Toegepaste Psychologie aan de Hogeschool van Amsterdam. In mijn eerste jaar stage heb ik stage gelopen bij In Verbinding waar ik me bezig heb gehouden met pedagogische boksbegeleiding. Sindsdien ben ik werkzaam bij In Verbinding en Bontekoe Coaching en heb ik de kans gekregen me verder als pedagogisch boksbegeleider te ontwikkelen.

Boksen is in mijn ogen het ultieme middel om contact te leren maken met jezelf en de ander. Tijdens het boksen zorg ik voor een sfeer waarin je jezelf kunt zijn, kunt groeien en mag falen. Zowel in groepsvorm als individueel werken we aan verschillende doelen. Ik neem iedere situatie zoals hij komt, juist dat maakt de begeleiding erg persoonlijk en effectief. De doelen kunnen van tevoren worden besproken en kunnen tijdens de lessen worden aangepast. Twee doelen staan altijd vast: respect en plezier.

Als trainer ben ik serieus, streng en ben ik mij altijd bewust van de doelen. Daarnaast heb ik een ontwapenende persoonlijkheid, ben ik in voor een grapje, sta ik voor veiligheid en staat plezier altijd voorop. Rechtvaardig en oprecht. Als trainer ben ik een spiegel die je confronteert met je houding en je gedrag die voor mij tijdens het boksen zichtbaar wordt. Door hier zowel verbaal als non-verbaal over te sparren leer je jezelf steeds beter kennen.

Trainer

Renate van Ingen

Met veel enthousiasme voeg ik me toe aan het Bontekoe Coaching-team als co-trainer. Mijn passie ligt in het begeleiden van jullie persoonlijke reis naar zelfontdekking en groei.

Mijn eigen zoektocht begon met een diepgeworteld verlangen naar verbinding, zowel met mezelf als met anderen. Gedurende mijn levenspad heb ik geleerd dat we allemaal uniek zijn, met onze eigen ervaringen en verhalen. Als co-trainer ben ik toegewijd om jullie te begeleiden terwijl je nieuwe lagen van bewustzijn aanboort en jezelf volledig omarmt.

Mijn achtergrond in hulpverlening, met een focus op systemisch werken, versterkt mijn overtuiging dat elk individu een onmetelijk potentieel in zich draagt. De trainingen en retraites bij Bontekoe Coaching bieden een platform om dit potentieel te verkennen en te ontketenen.

Tijdens onze bijeenkomsten zal ik je begeleiden in het omarmen van alle facetten van wie je bent, van je levendigheid tot je innerlijke rust. Samen zullen we reflecteren, groeien en diepgaande momenten van introspectie afwisselen met vreugdevolle momenten.

Mijn visie als co-trainer is het creëren van een veilige, ondersteunende omgeving waarin elke deelnemer de vrijheid voelt om te ontdekken en te groeien. Samen zullen we obstakels overwinnen, schaduwkanten verkennen en jullie unieke pad naar heelheid omarmen.

Ik kijk ernaar uit om jullie te ontmoeten tijdens onze retraites en samen te werken aan het ontdekken van jullie waarden en potentieel. Laten we samen deze reis van zelfontdekking en transformatie omarmen.

Trainer

Elijah Spaans

Ik ben Elijah, een 40-jarige socioloog en momenteel in opleiding tot orthopedagoog. Mijn passie voor boksen heeft me laten zien dat deze sport veel verder gaat dan alleen zelfverdediging. Het is een nobele kunst waarin ik creativiteit heb ontdekt. Door eenvoudige stappen aan te leren, kan ik mensen veel leren, of het nu in groepen is of tijdens individuele sessies. Boksen stelt me in staat om lichaamstaal en emoties op een unieke manier te vertalen, waardoor ik anderen kan helpen hun innerlijke kracht te ontdekken.

Bij boksen als interventie gebruik ik deze krachtige kunst om onderliggende problemen op een natuurlijke en ongeforceerde manier naar boven te brengen, terwijl we samenwerken aan oplossingen. Ik geloof dat boksen niet alleen de fysieke kracht vergroot, maar ook een diepere mentale en emotionele groei mogelijk maakt. Samen kunnen we ontdekken hoe boksen niet alleen je zelfverdediging verbetert, maar ook de weg opent naar persoonlijke transformatie en empowerment.