Coaching

Teamtraining ‘Contact met Boksen’

Meer informatie over deze training

Ontdek ‘Contact met Boksen’, een boeiende teamtraining die begint als een halfdaagse workshop, maar kan worden uitgebreid tot een volledige dag. Hier gaat het om contact leggen, met jezelf en met anderen. Boksen dient als ons krachtige middel om dit te bereiken, waardoor deze training perfect is voor teambuilding.

De workshop, begeleid door John de Haas, Elijah de Haas, Noah de Haas en/of Elijah Spaans, biedt de mogelijkheid om dieper in te gaan op de waarden en missie van de deelnemers, wat teamcohesie versterkt.

Ook kan de workshop worden uitgebreid met een dagdeel over zingeving. Dan staan we stil met wat ieders talenten zijn en op welke manier je daarmee de wereld kunt dienen en ook jezelf. Zingeving blijkt namelijk ook ten grondslag te liggen aan een goed imuunsysteem.

Benieuwd naar wat ‘Contact met Boksen’ voor jouw team kan betekenen? Vraag vrijblijvend een gesprek aan via het contactformulier of bel John op 06 207 046 14. Deze workshop belooft een unieke ervaring te bieden, waarbij boksen wordt ingezet als krachtige tool om diepere connecties te leggen, zowel met jezelf als met je collega’s.

Wat zijn de kosten?

Schrijf je vandaag nog in!