Coaching

Teamtraining ‘In Verbinding met je Systeem’

Meer informatie over deze training

Ontdek onze teamtraining ‘In Verbinding met je Systeem’, een workshop die beschikbaar is als een dagdeel of een hele dag. We maken gebruik van opstellingen om te werken met het systeem waar jullie deel van uitmaken, of dat nu een familie, organisatie, team of vriendengroep is.

Opstellingen brengen vaak vastzittende energie en informatie aan het licht, die soms al jarenlang patronen vormen. Deze training wordt gekenmerkt door een respectvolle aanpak met humor, lichtheid en diepgang. Het effect van de training wordt versterkt als je het combineert met ‘Contact met Boksen’ of met een dagdeel over zingeving. Dan staan we stil met wat ieders talenten zijn en op welke manier je daarmee de wereld kunt dienen en ook jezelf. Zingeving blijkt namelijk ook ten grondslag te liggen aan een goed imuunsysteem.

In deze workshop werk ik samen met Renate van Ingen, directeur van In Verbinding, een ervaren trainer die is opgeleid in opstellingenwerk bij Interact in Tiel.

Ben je nieuwsgierig naar wat ‘In Verbinding met je Systeem’ voor jouw team kan betekenen? Vraag vrijblijvend een gesprek aan via het contactformulier of bel John op 06 207 046 14. Deze workshop belooft een transformerende ervaring te bieden, waarbij opstellingen worden gebruikt om diepe inzichten te verkrijgen en de verbinding binnen jouw groep te versterken.

Wat zijn de kosten?

Schrijf je vandaag nog in!