Coaching

Training voor het begeleiden van 18+ jongeren

Meer informatie over deze training

Op maandag 18 september staat een training gepland over het begeleiden van 18+ jongeren, met name degenen die te maken hebben met verlengde jeugdzorg. Helaas is deze training al volgeboekt. Echter, er is goed nieuws voor wie deze waardevolle training niet kan bijwonen, want deze zal in het voorjaar van 2024 worden herhaald.

Deze training wordt gegeven in samenwerking met Gerbrand Schutte, voormalig teamleider van Zeilschip de Tukker en momenteel jongerencoach in Deventer. De focus zal liggen op de specifieke uitdagingen van de “dark-numbers”, jongeren die zonder opleiding of werk thuiszitten, vaak terend op hun ouders. Deze jongeren bevinden zich vaak buiten het zicht van instanties.

Tijdens deze training komen diverse inspirerende methoden aan bod, waaronder benaderingen vanuit Verbindend Gezag, de Presentietheorie en VR-coaching. Bijzondere aandacht wordt besteed aan VR-technologie en hoe deze effectief kan worden ingezet. Dana-Maria Faneker, een expert op het gebied van VR-coaching, zal aanwezig zijn om haar inzichten te delen.

Na de theoretische sessies zullen deelnemers samenwerken om effectieve oplossingsstrategieën te bedenken, gericht op het ondersteunen van deze jongeren.

Wat zijn de kosten?

€175,00 (exclusief BTW)

Schrijf je vandaag nog in!